Geen categorie

Bezorgdienst voor betere restaurants, Foodora, groeit

Gerechten van betere restaurants thuis laten bezorgen, kan steeds vaker. De in Amsterdam al actieve bestelsite Foodora gaat ook leveren in Utrecht en Den Haag.

Foodora is een bezorgdienst voor kwaliteitsrestaurants. Nog geen jaar geleden ging de site met bijbehorende app van start in Amsterdam.

Inmiddels hebben zich al 200 restaurants in Amsterdam aangesloten bij Foodora, waaronder &samhoud places streetfood, het broertje van tweesterrenrestaurant &samhoud places.

De groeiplannen van Foodora passen in de ontwikkeling van bezorgdiensten. Steeds meer partijen brengen eten en drinken bij de consument thuis. De bezorgmarkt is niet langer het domein van pizza’s en ander fastfood.

Ron Blaauw
Foodora kondigt aan om ook actief te worden in Den Haag en Utrecht, meldt Emerce.nl. Volgens topman Michael Bouland behalen aangesloten restaurants 20 tot 30 procent meer omzet.

De gebruikers van Foodora zijn volgens Bouland vooral zakelijke klanten die binnen een half uur de bestelling bezorgd willen hebben. Een ander nieuwe partij die actief is op de bezorgmarkt is Deliveroo. Bij deze site is onder andere The Fat Dog aangesloten, de hotdogzaak van Ron Blaauw.

 

 

Vorig artikel

Nieuwjaarsaanbieding van vijf gangen bij Fris in Haarlem

Volgend artikel

Mooiste foto’s van Instagram afgelopen week

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.