Nieuws

Bezoek restaurant uit gids Gault&Millau en doneer aan goed doel

Een mooi initiatief van Gault&Millau en Mastercard. De hele maand november worden gasten in restaurants uit de culinaire gids aangemoedigd hun rekening te betalen met Mastercard. Voor iedere creditcardbetaling doneert Mastercard voor één kind een week aan schoolmaaltijden aan het World Food Programme.

Gault&Millau en Mastercard slaan de handen ineen om een belangrijk thema op de kaart te zetten: voedselhulp voor schoolgaande kinderen in ontwikkelingslanden.

World Food Programme
De hele maand november worden gasten in restaurants uit de gids van Gault&Millau aangemoedigd hun rekening te betalen met hun creditcard.

Per betaling doneert Mastercard voor één kind één week aan schoolmaaltijden aan het World Food Programme. Door deze kinderen schoolmaaltijden aan te bieden, wordt schoolbezoek gestimuleerd.

Culinaire gids
Maandag 2 december, tijdens de lancering van de gids voor 2020 door Gault&Millau, wordt bekendgemaakt wat de actie heeft opgeleverd. Wil je meer informatie, volg dan deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hotel Okura Amsterdam introduceert afternoon tea

Volgend artikel

Internationale topchefs en keukenfeest bij Bridges Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.