Nieuws

Bezoek de Gelderse kastelen met arrangement Kasteel Engelenburg

Bij Kasteel Engelenburg staat de zomer in het teken van de Gelderse kastelen. Als gast kun je reserveren voor het Macht & Pracht Zomer Arrangement. Je verblijft in Brummen en gebruikt deze als uitvalsbasis voor het bezoeken van de vele landgoederen die de provincie rijk is.

In Gelderland wemelt het van de kastelen, waar ook nog eens van alles te beleven is. Voor Kasteel Engelenburg in Brummen reden een speciaal arrangement samen te stellen.

Landgoed
De meeste kastelen en landgoederen stammen al uit de Middeleeuwen, waaronder Kasteel Engelenburg. In de loop der tijd zijn veel van deze uitgegroeid tot een buitenplaats waar stedelingen hun lange zomers doorbrachten en zich vermaakten met de genoegens van het buitenleven.

Ontbijt en diner
Wie het Macht & Pracht Zomer Arrangement boekt, verblijft twee nachten in Kasteel Engelenburg. Twee keer diner en ontbijt zijn inbegrepen, evenals een entreebewijs voor de expositie ‘Hoog Bezoek’.

Verder fiets-, wandel- en autoroutes, een boekje met daarin de hoogtepunten van de mooiste kastelen en buitenplaatsen en een routekaart Macht & Pracht in de Gelderse streken.

Reserveren
Het arrangement heeft een vanaf-prijs van 255 euro per persoon. Reserveren kan via de website van Kasteel Engelenburg in Brummen.

Vorig artikel

Summer Sundays bij restaurant ARC. van Peter Lute

Volgend artikel

Restaurant Valuas in Venlo houdt Spaanse 10-daagse

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.