Nieuws

‘Beyond the Stars’-menu bij Avant-Garde Van Groeninge Eindhoven

Feest in het Philips Stadion in Eindhoven. Niet vanwege het kampioenschap van PSV, al lijkt dat een kwestie van tijd, maar omdat Avant-Garde Van Groeninge vijftien jaar bestaat. Het met een Michelinster bekroonde restaurant serveert vanaf 22 maart het culinaire driegangenmenu ‘Beyond the Stars’ voor 38,50 euro per persoon.

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge bestaat vijftien jaar en daarom pakken we uit met het menu ‘Beyond the Stars’, zo laat Chantal Elias-van Groeninge weten aan ChefsFriends.

Jubileum
‘Vanaf 22 maart geniet je van een verrukkelijk driegangenmenu in een fantastische ambiance voor slechts 38,50 euro per persoon.’ En, zo laat Chantal weten, zolang de voorraad strekt, krijg je er ook nog een feestelijke verrassing bij.

Reserveren
Reserveren kan via de website van Avant-Garde Van Groeninge. Belangrijk om te weten is dat een beperkt aantal couverts beschikbaar is en dat het dus verstandig is om niet te lang te wachten met het maken van je reservering.

Vorig artikel

Asperge Arrangement bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi

Volgend artikel

Menu met kaviaar bij restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.