Advertorial

Bestellen vanuit je luie stoel in webshop Bourgondisch Lifestyle

Advertorial – De smakelijkste kazen bestel je dit jaar vanuit je luie stoel. In de webshop van Bourgondisch Lifestyle kun je in december terecht voor allerlei heerlijkheden. Kies jouw favoriete kaas en bestel er een lekkere fles wijn bij of ga voor een zorgvuldig geselecteerde cadeaubox.

Het assortiment in de webshop is zeer uitgebreid. Uiteraard is er een hoofdrol voor kazen, maar je kunt er ook terecht voor desserts, salades, brood, chocolade, noten en wijn. Bovendien is een selectie cadeauboxen en (charcuterie)plateaus beschikbaar.

Afhalen en bezorgen
Online bestellen gaat snel en eenvoudig. Afhankelijk van de maatregelen met betrekking tot de naderende lockdown is het mogelijk je bestelling af te halen in één van de winkels – Amsterdam en Beverwijk – op de eerstvolgende dag.

Bezorging aan huis kan uiteraard ook. Dat gaat via de eigen bezorgservice van Bourgondisch Lifestyle of via PostNL. Houd rekening met drukte en bestel op tijd.

Vorig artikel

Kerstrecepten van Soenil Bahadoer en Vanja van der Leeden

Volgend artikel

Door de oliebollen drive-thru bij Savarin in Rijswijk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.