Nieuws

Beste van vijftien jaar in jubileummenu Apicius Bakkum

Apicius in Bakkum bestaat vijftien jaar en viert dat met een volledig aangekleed signatuurmenu. Bij het sterrestaurant van de broers Thorvald en Gaylord de Winter geniet je van vijf gangen all-in voor 125 euro, met daarbij een hoofdrol voor topgerechten uit de afgelopen jaren.

‘In 2002 begonnen we Apicius, boordevol ambitie en vertrouwen’, aldus de broers Gaylord en Thorvald de Winter. ‘Anno 2017 weten we ons verzekerd van de waardering van een immer groeiende klantenkring.’

15-jarig bestaan
Om het 15-jarig bestaan waardig te vieren, is een speciaal menu samengesteld met daarin topgerechten uit de voorbije jaren.

Signatuurmenu
Dit signatuurmenu telt vijf gangen en is te reserveren voor een prijs van 125 euro all-in. Dat betekent naast de vijf gerechten ook begeleidende wijnen (dranken), champagne, duinwater en koffie of thee met friandises.

Reserveren
Reserveren kan via de website van restaurant Apicius, kies daarbij voor het signatuurmenu all-in.

Vorig artikel

Producten uit streek en seizoen bij ’t Ambachthuys Rotterdam

Volgend artikel

Avond bier en spijs bij sterrestaurant Wolfslaar in Breda

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.