Nieuws

Het beste van de Vechtstreek in één culinair arrangement

Drie door Michelin bekroonde restaurants in de Vechtstreek hebben gezamenlijk het ‘Sterren aan De Vecht Arrangement’ samengesteld. De ware culinaire liefhebber bezoekt De Nederlanden (Vreeland), Tante Koosje én ’t Amsterdammertje (beide Loenen aan de Vecht), maar twee diners is ook mogelijk.

De Nederlanden in Vreeland heeft een nauwe samenwerking met de restaurants ’t Amsterdammertje en Tante Koosje in Loenen aan de Vecht. Slechts 3,5 kilometer van elkaar gelegen.

De Nederlanden
En daardoor heel goed te combineren. In het basisarrangement verblijf je twee dagen bij De Nederlanden, inclusief ontbijt.

’t Amsterdammertje en Tante Koosje
De eerste avond geniet je van een vijfgangendiner bij ’t Amsterdammertje of Tante Koosje, de volgende dag schuif je voor het diner aan bij het horecabedrijf van Caroline en Wilco Berends. Voor dit arrangement geldt een vanaf-prijs van 350 euro per persoon.

Overnachten
Wie graag alle drie de restaurants wil bezoeken, kan het verblijf uitbreiden met een extra nacht. Vraag naar de mogelijkheden.

Les Patrons Cuisiniers
Reserveren kan via de bij Les Patrons Cuisiniers aangesloten website van De Nederlanden. Daar lees je ook de voorwaarden.

Vorig artikel

Restaurant De Loohoeve in Schoonloo kookt de koelkast leeg

Volgend artikel

Favoriete delicatessenwinkels in Groningen van Jeroen Sportel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.