Nieuws

Het beste van tien jaar Aan de Poel Amstelveen in één menu

Tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen bestaat tien jaar. Van 10 tot en met 21 oktober serveert chef Stefan van Sprang een speciaal menu met daarin zijn favoriete producten. ‘Het beste van 10 jaar Aan de Poel’ kost 125 euro en bevat onder andere kaviaar, langoustine en truffel.

Aan de Poel viert in 2017 het 10-jarig bestaan. Het Amstelveense restaurant kookte al voor de Cliniclowns en bracht een culinair inspiratieboek uit. Maandag 9 oktober volgt het jubileumdiner.

Stefan van Sprang
Stefan van Sprang kookt die avond met zijn collega’s Richard van Oostenbrugge (Bord’Eau), François Geurds (FG Restaurant, FG Food Labs en FG Bistro), Onno Kokmeijer (Ciel Bleu) en Menno Post (De Bokkedoorns). Voor deze avond zijn helaas geen plekken meer beschikbaar.

Jubileummenu
Maar in de weken na dit jubileumdiner serveert Stefan een speciaal menu met daarin zijn favoriete producten. ‘Het beste van 10 jaar Aan de Poel’ kost 125 euro en is beschikbaar van 10 tot en met 21 oktober.

Signature dishes
‘Heerlijk om weer eens te doen’, zo laat de tweesterrenchef weten. ‘Een menu met oude knallers en signature dishes van mijn favoriete producten.’ Ga voor reserveringen na de website van Aan de Poel, dat is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

ChefsFriends feliciteert Stefan en Robbert Veuger en team van harte met dit jubileum.

Vorig artikel

Tanja en Steven Klein Nijenhuis vieren jaar Herberg Onder de Linden

Volgend artikel

Restaurant Van Oostenbrugge en Groot in pand Breitner Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.