Nieuws

Beluga Spring Sessions bij Beluga Loves You Maastricht

Het met twee Michelinsterren bekroonde Beluga Loves You in Maastricht heeft de Beluga Spring Sessions geïntroduceerd. Tot en met 24 juni kun je van dinsdag tot en met vrijdag ‘de smaken, geuren en kleuren van het voorjaar’ proeven. Het arrangement is voor twee personen en moet vooraf worden gereserveerd.

De Beluga Spring Sessions van Beluga Loves You in Maastricht hebben als basis een vijfgangenmenu van chef Hans van Wolde met daarin de smaken, kleuren en geuren van het voorjaar. Denk aan Kamper lamsvlees, regioasperges en doperwtjes.

Hans van Wolde
Je wordt ontvangen met bubbels en kleine welkomstsnacks en geniet aan tafel van een menu van vijf gangen inclusief wijnen en mineraalwater. De afsluitende koffie of thee wordt vergezeld door Beluga Passie en Vanille Medaille.

Arrangement
De prijs voor dit arrangement bedraagt 250 euro all-in voor twee personen. Een Beluga Magazine is eveneens inbegrepen. Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via de website van het restaurant.

Vorig artikel

Vier Koningsdag met feestelijke lunch op terras La Rive Amsterdam

Volgend artikel

Bistro en sterrestaurant ruilen van plek bij Hoefslag in Bosch en Duin

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.