Nieuws

Beluga Loves You bestaat 15 jaar: menu met klassiekers

Beluga Loves You in Maastricht bestaat vijftien jaar. Op 26 augustus 2001 startten Hans van Wolde en Daniëlle de Boer met hun restaurant, dat inmiddels twee Michelinsterren heeft. In de maanden september en oktober worden vijf favorieten geserveerd ter ere van dit jubileum. Een menu all-in voor 115 euro.

‘Zenuwachtig en op volle kracht openden we Beluga op Céramique’, zo wordt de start aangekondigd.

Wijziging concept
‘Hoe snel het gaat, vijftien jaar zijn voorbij gevlogen en na de conceptwisseling staat Beluga Loves You nog altijd op volle kracht, met nieuwe ideeën en vol energie haar mannetje.’

Klassiekers
Om het 15-jarig bestaan te vieren, worden in de maanden september en oktober vijf favorieten van de afgelopen vijftien jaar aangeboden.

All-in
Een feestelijk aperitief, amuses, een vijfgangenmenu inclusief wijnselectie, waters en koffie of thee met friandises voor een all-inprijs van 115 euro.

Restaurant en lounge
Het #beluga15years menu wordt geserveerd in zowel het restaurant als in de gerestylede lounge.

Bovendien geniet je dan als een van de eersten van het nieuwe servies en het nieuwe glaswerk, dat 1 september wordt geïntroduceerd.

Reserveren
Voor meer informatie en het maken van een reservering kun je een mail sturen naar info@belugalovesyou.com of de website van Beluga Loves You bezoeken.

Beluga Loves You huisvest aan Plein 1992 in Maastricht en is in het bezit van twee Michelinsterren.

Vorig artikel

De ‘Rolls-Royce onder de slakken’ bij Slow Escargots

Volgend artikel

Make-over voor Wereldmuseum Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.