Nieuws

Belgische sterrenchef gast Joris Bijdendijk in keuken Rijks

Sang-Hoon Degeimbre van restaurant L’Air du Temps in het Belgische Éghezée is van 12 tot en met 14 januari gastchef in Rijks, het restaurant van het Rijksmuseum in Amsterdam. De tweesterrenchef verzorgt in samenwerking met Joris Bijdendijk en team een lunchmenu van zes gangen en een achtgangendiner.

Sang-Hoon Degeimbre is de volgende mooie naam in het rijtje gasten van Joris Bijdendijk, chef van het met één Michelinster bekroonde restaurant Rijks in Amsterdam.

Lunch en diner
Van 12 tot en met 14 januari staan ze samen in de keuken en bereiden ze een lunchmenu van zes gangen (75 euro per persoon) en een diner van acht gangen (105 euro per persoon).

Moleculaire keuken
Sang-Hoon is geboren in Zuid-Korea en opgegroeid in België. In 1997 opent hij restaurant L’Air du Temps in Éghezée. Hij wordt gezien als een van de voorlopers van de moleculaire keuken.

Reserveren
Reserveren kan via de website van Rijks, daar lees je ook de voorwaarden. Voor vragen kun je ook een e-mail sturen naar reserveren@rijksrestaurant.nl.

Vorig artikel

Favoriete delicatessenwinkels in Groningen van Jeroen Sportel

Volgend artikel

Puurzaam: graan dat bier werd en brood mocht zijn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.