Nieuws

Beleef Wereldhavendagen Rotterdam met François Geurds en Spido

FG Food Labs en Spido bieden fans van de Wereldhavendagen in Rotterdam de kans dit evenement dit jaar op bijzondere wijze te ervaren. Zaterdag 8 september geniet je van een smakelijke lunch op sterniveau van François Geurds en een avondcruise tijdens de ‘Wereldhaven Festival Tour’.

De 41e editie van de Rotterdamse Wereldhavendagen vinden plaats op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september. Ieder jaar is er een speciaal thema en dit jaar is dat ‘Energize’.

FG Food Labs
Tijdens het evenement tekenen François Geurds en Spido voor de Wereldhaven Festival Tour, een bijzondere lunch en avondcruise.

De dag start bij het door Michelin met een ster bekroonde restaurant FG Food Labs aan de Hofbogen.

Schepenparade
Het avondprogramma vindt plaats aan boord van een van de schepen van Spido. Allereerst varend door de Rotterdamse haven en aansluitend aangemeerd naast de Erasmusbrug.

Als gast bekijk je de schepenparade en de spectaculaire vuurwerkshow. Aan boord is er een buffet met koude en warme gerechten.

Rondvaart
De avond wordt afgesloten met een korte rondvaart langs de prachtige, verlichte skyline van de Maasstad.

De prijs voor deze festivaltour bedraagt 120 euro per persoon. Via deze link kun je alle voorwaarden bekijken en lees je wat bij de prijs is inbegrepen en wat exclusief is.

Vorig artikel

Wine & Dine bij sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg

Volgend artikel

Menu Compleet all-in bij restaurant Cheval Blanc in Heemstede

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.