Nieuws

Beleef Grachtenfestival vanaf terras Hotel De L’Europe Amsterdam

Amsterdam staat van 11 tot en met 20 augustus in het teken van de twintigste editie van het Grachtenfestival. Vrijdag 18 augustus vindt een swingend jazzconcert plaats direct naast het terras van hotel De L’Europe. Voor 37 euro geniet je van een driegangendiner en – aansluitend – het prachtige concert.

Beleef Amsterdam op haar mooist tijdens het jaarlijkse Grachtenfestival. Van 11 tot en met 20 augustus vindt de twintigste editie plaats. Tien dagen ‘jazz aan de Amstel’.

Brasserie Hoofdstad
Vrijdag 18 augustus vindt pal naast het terras van Brasserie Hoofdstad, onderdeel van hotel De L’Europe, een jazzconcert plaats.

Op een ponton speelt een 20-koppige bigbandformatie Red Light Jazz Society, met daarin jonge talenten uit alle windstreken van Nederland.

Driegangenmenu
Jij hebt de kans om op een perfecte plek te kijken en luisteren, én te genieten van een heerlijk driegangenmenu. De kosten voor het menu bedragen 37 euro.

Reserveren kan telefonisch via nummer (020) 531 16 19 of door het sturen van een e-mail naar restaurant@deleurope.com.

Vorig artikel

Niven Kunz wil aantal hotelkamers bij restaurant uitbreiden

Volgend artikel

Eerste bewegende beelden vernieuwd restaurant Aan de Zweth

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.