Beestachtig Lekker

Beestachtig lekker: Albert Kooy over aubergine

Een schnitzel zo groot als een deurmat. Maar dan vegetarisch. Gemaakt van aubergine. Albert Kooy geeft groentecollege in onze videorubriek Beestachtig Lekker.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Alain Caron over Sergio Herman

Volgend artikel

Nieuwe eigenaren voor Bib Gourmand-restaurant De Schans

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.