Nieuws

BBQ en Italiaanse tiendaagse bij Valuas in Venlo

Zet het vast in je agenda: maandag 16 september heeft Valuas in Venlo weer een Italiaanse tiendaagse. Voor een all-inprijs van 75 euro geniet je van een driegangenmenu met bijpassende Italiaanse wijnen, een authentiek Italiaans aperitief en koffie of thee met zoetigheden.

Zaterdag 13 juli start de zomersluiting van Valuas in Venlo. Tot en met 1 augustus genieten eigenaar Eric Swaghoven en zijn team van een vakantie.

Zomerbarbecue
Ze keren vol met plannen terug, zo blijkt. Zaterdag 7 september is de jaarlijkse zomerbarbecue, met dit jaar als thema ‘the sixties and seventies’.

Voor 100 euro all-in per couvert geniet je van vlees, vis en groente van de barbecue, bijpassende dranken en spectaculair entertainment.

Italiaans menu
Maandag 16 september start de Italiaanse tiendaagse en kun je voor een all-inprijs van 75 euro reserveren voor een Italiaanse driegangenmenu.

Hotel
Tot slot is er goed nieuws over het hotel, want dat is met ingang van 5 augustus zeven dagen in de week geopend. Inchecken kan vanaf 18.00 uur.

Wil je reserveren of graag meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@valuas-hr.nl. Valuas is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

‘10 jaar Michelin’-menu Soigné in Bussum nu ook in weekeinde

Volgend artikel

Zomereditie van #100euroweek Basiliek in Harderwijk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.