Nieuws

Baywatch Pool Party’s in rooftoppool hotel W Amsterdam

Wie de strandserie Baywatch nog kent en fan was van Mitch, Hobie of C.J., kan zijn hart ophalen bij W Amsterdam. De rooftoppool van het hotel staat komende zomer in het teken van de Baywatch Summer Series.

Acteur en ‘man candy’ Manuel Broekman is door W Amsterdam benoemd tot officiële lifeguard van de Baywatch Summer Series 2017. Vanavond vindt de aftrap plaats en wordt W Lounge omgetoverd tot een waar Baywatch-paradijs, inclusief knappe lifeguards, beach babes in knalrode Baywatch-outfits, een Veuve Clicquot champagnebar en jaren ’90 ijscobar.

Ook Olivia Cooney is aanwezig om meer te vertellen over haar Baywatch Summer Fit-programma. Kortom, W Amsterdam biedt deze zomer de beste ingrediënten voor de ultieme summer body.

Baywatch-bootcamplessen
‘W Amsterdam biedt met dit programma een mix tussen toffe feesten en gezond met je lichaam bezig zijn. Het hotel staat natuurlijk bekend om de goede feestjes in W Lounge, maar na een wilde avond kan je jezelf prima weer opladen voor een nieuwe dag aan het zwembad of in de AWAY Spa, zeker met de Baywatch-bootcamplessen van Olivia Cooney. Op 24 mei gaat de nieuwe Baywatch-film in première, dus dit thema is heter dan ooit. Ik bivakkeer graag in het rooftopzwembad, dus kom maar op met die zwoele zomeravondjes’, aldus Manual Broekman.

De Baywatch Summer Series van W Amsterdam bestaat uit twee delen:

  1. Baywatch Pool Party’s – iedere tweede zaterdag van de maanden juni, juli en augustus van 14.00 ’till late’ worden de dakterrassen van W Amsterdam omgetoverd tot een waar Baywatch-paradijs. Zo is er een speciaal Baywatch-cocktailmenu, bestaande uit frisse, zomerse cocktails die zijn samengesteld door de bartenders van W Lounge – dezelfde bartenders die ook zijn genomineerd voor de Nederlandse finales van de World Class Bar Competition. Aanmelden voor de Baywatch Pool Party’s kan via de speciale W Amsterdam Baywatch-website: http://www.wamsterdam.com/baywatch en via Facebook.

Op andere dagen kunnen gasten ook heerlijk poedelen in het WET Deck; toegang is gratis en W Amsterdam beschikt ook over kleedruimte en douches.

  1. Baywatch Summer Fit with Olivia Cooney, powered by W Amsterdam – om je lichaam helemaal klaar te stomen voor de zomer start W Amsterdam op woensdag 31 mei met een zesweeks bootcampprogramma met fitgirl Olivia Cooney, founder van Pop Up Fitness. Naast een wekelijkse bootcampsessie (iedere woensdag van 09.00-10.00 ‘s ochtends) in AWAY Spa of bij mooi weer op de dakterrassen, bestaat dit FIT-pakket uit zes keer toegang tot AWAY Spa en de fitnessruimte FIT, drie spa behandelingen van 30 minuten naar keuze en gezonde post-workout sapjes van X BAR. Kosten voor dit pakket bedragen €250,- per persoon. Opgeven kan bij de receptie van AWAY Spa of online via http://www.wamsterdam.com/fit.
Vorig artikel

Niven Kunz over asperges, maar dan wel anders

Volgend artikel

Portugese avond bij ’t Nonnetje met gastkok Rui Silvestre

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.