Nieuws

Bas van Kranen opvolger Richard van Oostenbrugge bij Bord’Eau

Bas van Kranen is vanaf januari 2018 de executive chef van Bord’Eau in Amsterdam. Hij volgt in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant van hotel De L’Europe Richard van Oostenbrugge op, die onlangs bekendmaakte een eigen zaak te starten met zijn rechterhand Thomas Groot.

De talentvolle chef meldt zijn transfer op Facebook. ‘Vanaf januari 2018 ga ik aan de slag als executive chef van Bord’Eau, het prachtige restaurant van hotel De L’Europe in het centrum van Amsterdam.’

De Leuf
Bas schrijft dat er het afgelopen jaar veel projecten op zijn pad zijn gekomen, maar dat dit op zijn zachtst gezegd de allermooiste is.

‘Nieuwe grote uitdagingen in de grote stad. Een spannende volgende stap’, aldus de chef van – nu nog – restaurant De Leuf in Ubachsberg.

Hotel De L’Europe
Hij volgt in de hoofdstad Richard van Oostenbrugge op, die afgelopen maand bekendmaakte met zijn rechterhand Thomas Groot in het nieuwe jaar te starten met een no-table-restaurant in een intiem pand aan de Amstel.

ChefsFriends feliciteert Bas van Kranen van harte met deze prachtige nieuwe functie. Wij wensen hem veel succes en plezier in de hoofdstad.

Vorig artikel

HanTing-sommelier Saskia Schurink naar Holland-Amerika Lijn

Volgend artikel

ChefsRevolution 2018 van De Librije op 9 en 10 september

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.