Nieuws

Barbecueën met uitzicht over de Maas bij Valuas in Venlo

Barbecueën met uitzicht op de Maas. Het kan slechter. Toch? Zaterdag 8 juli houdt Valuas in Venlo de jaarlijkse BBQ. Een informele avond lekker genieten met vrienden of familie van smakelijke gerechten. Voor 32,50 euro, exclusief drank, kun je een plaats reserveren.

Heerlijke gerechten, aangevuld met frisse salades en zelfgemaakte sauzen. Broers Eric en Marcel Swaghoven nodigen je van harte uit voor de jaarlijkse barbecue van hun restaurant, hotel en brasserie Valuas in Venlo.

Les Patrons Cuisiniers
In een informele sfeer, met familie en/of vrienden en met uitzicht over de Maas. Vanaf 18.00 uur ben je welkom.

Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website van Valuas, dat is aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

Eric en Marcel Swaghoven

Broers en eigenaren Eric en Marcel Swaghoven staan centraal tijdens een van onze afleveringen van Chef2Chef. Onafhankelijk van elkaar beantwoorden ze vragen over de ander. Kun jij ze alvast wat beter leren kennen.

Vorig artikel

Kruisherenhotel Maastricht viert vijfde ster met speciaal menu

Volgend artikel

Jubileummenu bij Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.