Nieuws

Bar Senang van Thérèse en Jonnie Boer opent de deuren

Thérèse en Jonnie Boer openen in Zwolle hun derde zaak. Vanaf 12 juni kun je niet alleen terecht bij De Librije en Brass Boer, maar ook bij Bar Senang. Een oriëntaalse bar, waar je kunt genieten van gerechtjes rondom rijst. Geïnspireerd op de reizen die ze met hun kinderen maakten.

‘Na een moeilijk jaar met harde klappen voor de horeca is het tijd om weer wat te vieren’, zo kondigt het driesterrenpaar de opening van hun nieuwe zaak aan. In de bar proef je de smaken uit het Nabije Oosten, het Midden Oosten en het Verre Oosten, gebaseerd op de prachtige reizen die Jonnie en Thérèse in de afgelopen twintig jaar met hun kinderen hebben gemaakt.

‘De hoogwaardige kwaliteit en ongekende diversiteit van de gerechten die we in de Oriënt hebben geproefd, blijven ons inspireren en daar willen we iedereen van laten meegenieten’, aldus Jonnie.

De kaart bestaat uit verschillende elementen, zodat je op ieder moment van de dag kunt aanschuiven. De Senang-tafel is een maandelijks wisselend menu. Daar worden specials geserveerd, denk aan shabu shabu, bedelaarshaantje en sushi. Wie zelf zijn of haar menu wil samenstellen, kan een blik werpen op de snackkaart.

Uiteraard zijn goede dranken voorhanden, niet voor niets is Senang een bar. Wat te denken van een pittige cocktail, een oosters biertje, een sake of een wijn geselecteerd door Thérèse. Tot slot nog meer leuk nieuws: in december staat de opening gepland van een Bar Senang op Bonaire, waar het duo ook al actief is.

Lees ook:
Nieuwe zaak in Zwolle voor Thérèse en Jonnie Boer

Genieten van foie royale met deze recepten van Jonnie Boer
Chef’s Catch van Jonnie Boer en Maik Kuijpers: altijd verse vis

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zeven redenen om te gaan koken met een tajine

Volgend artikel

Foto’s: dit is de nieuwste zaak van Thérèse en Jonnie Boer

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.