Nieuws

Avond bier en spijs bij sterrestaurant Wolfslaar in Breda

Als je liefhebber bent van bier en spijs, dan is de proeverij bij Wolfslaar in Breda wat ons betreft een aanrader. Donderdag 20 april leer je in het sterrestaurant onder leiding van kenner Han Hidalgo van alles over juiste combinaties en geniet je van een driegangenmenu met begeleidende bieren.

Een presentatie over bier-spijscombinaties, een proeverij en een driegangenmenu van sterchef Maarten Camps met begeleidende bieren.

Sterrestaurant
Dat is kort samengevat de inhoud van dat wat donderdag 20 april plaatsvindt bij restaurant Wolfslaar in Breda.

Han Hidalgo
Om 19.00 uur word je ontvangen met een aperitief en volgt een presentatie van kenner Han Hidalgo. Hij vertelt je alles over bier-spijscombinaties en uiteraard krijg je de gelegenheid om te proeven.

Maarten Camps
Aansluitend geniet je van een driegangendiner van de hand van Maarten en zijn brigade. Alle gerechten worden begeleid door een speciaal bier. De prijs voor deze avond bedraagt 95 euro per persoon.

Reserveren
Reserveren kan via de website van Wolfslaar of door te bellen met telefoonnummer (076) 560 80 00. Laat even weten dat je komt voor de bier-spijsavond.

Vorig artikel

Beste van vijftien jaar in jubileummenu Apicius Bakkum

Volgend artikel

Acties met getal 50 bij restaurants jubilerende Alliance Gastronomique

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.