Nieuws

Aspergelunch bij restaurant Voltaire in Leersum

Bij restaurant Voltaire in Leersum draait het zondag 18 juni om asperges. Chef-kok Arturo Dalhuisen serveert tijdens een speciale lunch zes ‘klassieke en moderne bereidingen’, die worden begeleid door wijnen van Domäne Wachau.

De lunch wordt afgetrapt met een glas bubbels, waarna Arturo en zijn team zes gerechten serveren. ‘Witte asperges worden ook wel het witte goud genoemd en onderschat ook de groene en paarse uitvoering niet’, zo laat de uitnodiging weten.

Alle ‘klassieke en moderne bereidingen’ worden begeleid door wijnen van Domäne Wachau.

Lees ook:
Celia Amsterdam lanceert brunch op zaterdag en zondag
Björn de Waal vaart scherpe Dutch Cuisine-koers bij Het Arsenaal 1309 in Doesburg
Deze wijnbar heeft 450 Italiaanse wijnen op de kaart

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Celia Amsterdam lanceert brunch op zaterdag en zondag

Volgend artikel

Vijf gangen en muziek bij De Herberg van Smallingerland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.