Aspergelunch bij restaurant Voltaire in Leersum
Bij restaurant Voltaire in Leersum draait het zondag 18 juni om asperges. Chef-kok Arturo Dalhuisen serveert tijdens een speciale lunch zes ‘klassieke en moderne bereidingen’, die worden begeleid door wijnen van Domäne Wachau.
De lunch wordt afgetrapt met een glas bubbels, waarna Arturo en zijn team zes gerechten serveren. ‘Witte asperges worden ook wel het witte goud genoemd en onderschat ook de groene en paarse uitvoering niet’, zo laat de uitnodiging weten.
Alle ‘klassieke en moderne bereidingen’ worden begeleid door wijnen van Domäne Wachau.
Lees ook:
Celia Amsterdam lanceert brunch op zaterdag en zondag
Björn de Waal vaart scherpe Dutch Cuisine-koers bij Het Arsenaal 1309 in Doesburg
Deze wijnbar heeft 450 Italiaanse wijnen op de kaart
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Arditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-Academy, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.