Aspergejournaal

Aspergejournaal (2): de smaak

Vandaag gaat we het in ons aspergejournaal met aspergeteler Gerrit Hendriksen hebben over de smaak van asperges. Wat doet de grondsoort met de smaak van asperges en waarom smaken nieuwe rassen anders?

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

#Katsuhero challenge: win prijzen met jouw Katsu Sando sandwich

Volgend artikel

Stalorders: Is assortiment boerderijwinkels groot genoeg?

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.