Nieuws

Aspergearrangement bij Hostellerie De Hamert in Wellerlooi

Ze noemen zichzelf de aspergetempel van Nederland. Bij Hostellerie De Hamert in Wellerlooi zitten ze nooit ver van de waarheid. Daarom schenken we graag aandacht aan een bijzonder aspergearrangement bij dit bekende Limburgse bedrijf.

Op dinsdag 29 mei en dinsdag 5 juni staat het arrangement ‘Op zoek naar het witte goud’ op het programma. Een arrangement met een bezoek Martens Asperges in Tienray en een uitgebreid aspergediner bij Hostellerie De Hamert.

Martens Asperges behoort tot een van de grootste aspergetelers van het land en beschikt over een ruim assortiment aan asperges. Daarnaast beschikt de kwekerij over een winkel waar onder andere streekproducten te verkrijgen zijn.

Wie het speciale aspergearrangement boekt, start om 16.00 uur met een rondleiding bij Martens Asperges in Tienray. ’s Avonds is er een 5-gangendiner bij Hostellerie De Hamert. Vanuit het restaurant kijk je over de Maas en geniet je van verschillende gerechten en bereidingen met asperges.

Het arrangement kost 105 euro per persoon. Dat is een all-in prijs. Wie wil blijven slapen in een van de kamers van de hostellerie betaalt 165 euro per persoon.

Reserveren voor het aspergearrangement kan door een mail te sturen naar info@hamert.nl.

Vorig artikel

Favoriete restaurants Overijssel Maureen Sprokkereef en Raymond Strikker

Volgend artikel

Lifestylehotel QO Amsterdam geopend

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.