Nieuws

Asperge-wijnavond bij Twenty2 in Apeldoorn

Restaurant Twenty2 in Apeldoorn zet vrijdagavond 20 april het ‘witte goud’ centraal. Dit gebeurt met een asperge-wijnavond met 4 gangen en bijpassende wijnen.

De meest uiteenlopende smaken en structuren zullen in de gerechten naar voren komen, belooft eigenaar en chef-kok Gerwin Sanders van Twenty2.

Gasten worden die avond verrast met de nieuwste creaties en het spannendste op het gebied van asperges.

Sommelier Sjoerd IJzerman van Winetable zal deze avond Twenty2 versterken en de fijnste asperge-wijncombinaties laten proeven. Hij selecteert wijnen voor die je niet in eerste instantie verwacht.

Het Asperge-wijnmenu wordt aangeboden voor een all-in prijs van 87 euro. Dit is inclusief aperitief, het menu, bijpassende wijnen, koffie of thee en huisgemaakte snoeperijen.

Restaurant Twenty2 is gevestigd in de Van Kinsbergenstraat 2 in Apeldoorn. Het restaurant is recent volledig verbouwd en vaart op een sterk regionale culinaire koers, waarbij streekproducten van de Veluwe de hoofdrol krijgen.

Twenty2 compleet vernieuwdVorig artikel

Bretelli wordt restaurant MARREES op andere locatie

Volgend artikel

Wijn-spijsavond bij Het Oude Dykhuys in Lisserbroek

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.