Nieuws

Asperge Arrangement bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi

Voor in de agenda: dinsdag 15 mei staat de Nederlandse asperge in de schijnwerper bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi. Voor 105 euro kun je genieten van het Asperge Arrangement inclusief bezoek aan een van de grootste aspergetelers van Nederland. Uitbreiden met een overnachting is mogelijk.

‘Op dinsdag 15 mei gaan we van zaadje tot culinaire creatie’, aldus Hostellerie de Hamert over het Asperge Arrangement.

Diner
De aanvang is om 16.00 uur bij Martens Asperges in Tienray, een van de grootste aspergetelers van Nederland. Je eindigt in ‘de aspergetempel van Nederland’ met een aspergediner van vijf gangen.

All-in
De prijs voor dit arrangement bedraag 105 euro per persoon all-in. Van de koffie met vlaai bij de start tot en met de koffie na het diner.

Overnachten
Inclusief overnachting en geserveerd ontbijt bedraagt de prijs van het arrangement 165 euro per persoon.

Groepen
Voor gezelschappen vanaf tien personen is het mogelijk om het programma op andere dagen en tijden te reserveren. Neem daarvoor contact op met Hostellerie de Hamert.

Aspergeseizoen
De opening van het aspergeseizoen door het Nederlands Aspergecentrum is op donderdag 12 april. Die dag wordt (ook) de nieuwe Aspergeambassadeur gepresenteerd.

Vorig artikel

Energiek koppel timmert aan de weg met Beyerick in Zeist

Volgend artikel

‘Beyond the Stars’-menu bij Avant-Garde Van Groeninge Eindhoven

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.