Nieuws

Aruba Dinner bij FG Restaurant in Rotterdam

François Geurds haalt een stukje Aruba naar Nederland. Donderdag 15 november kun je in FG Restaurant in Rotterdam genieten van een Aruba Dinner. De tweesterrenchef werkt hiervoor samen met Urvin Croes, de beste chef van de Caraïben. Het duo serveert een menu met daarin acht gerechten.

Aruba was nog nooit zo dichtbij, aldus François Geurds. Wie de naam van de Rotterdamse tweesterrenchef zegt, zegt Aruba. François houdt van rijke, uitgediepte smaken. Van pika. Van temperament.

François Geurds
François verloochent zijn Arubaanse roots niet en daarom organiseert hij samen met de beste chef van de Caraïben twee diners.

Donderdag 15 november komt Urvin Croes naar de Maasstad en in het voorjaar is Kitchen Table op Aruba de locatie. Urvin en François serveren in FG Restaurant in Rotterdam acht gerechten – ieder vier – met een Caraïbische twist.

Reserveren
Een plek aan tafel kost 185 euro. Wijnen en eventuele overige dranken zijn niet inbegrepen. De aanvang is 18.30 uur.

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@fgrestaurant.nl of door te bellen met telefoonnummer (010) 425 05 20.

Vorig artikel

Twenty2 Apeldoorn viert 8-jarig bestaan met menu van acht gangen

Volgend artikel

Lunch met Italiaanse Barolo-wijnen bij Latour in Noordwijk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.