Nieuws

Arrangement ‘vier de zomer’ bij De Moerbei in Warmond

Op het terras van De Moerbei in Warmond waan jij je als gast in Zuid-Franse sferen. ‘Midden in de Dorpsstraat’, aldus chef-kok en eigenaar Hans de Bont. Op die mooie plek kun je tot en met 21 september genieten van het arrangement ‘vier de zomer’: viergangenmenu all-in voor 99 euro.

Het arrangement ‘vier de zomer’ is tot en met 21 september van dinsdag tot en met vrijdag te reserveren bij De Moerbei in Warmond.

Michelin
In het met een Michelinster bekroonde restaurant geniet je dan van een bruisend aperitief, een menu van vier gangen met bijpassende wijnen en water en koffie of thee.

Terras
Bij mooi weer wordt er uiteraard geserveerd op het terras, dat recent volledig is vernieuwd. ‘In onze tuin, omringd door groen, witte pluimhortensia’s en een gigantische moerbeiboom, is het heerlijk vertoeven. Je waant je in Zuid-Franse sferen, midden in de Dorpsstraat.’

Alliance Gastronomique
Reserveren voor het arrangement kan uitsluitend telefonisch (071-515 68 98) onder vermelding van ‘vier de zomer’. Let op: De Moerbei, aangesloten bij Alliance Gastronomique, heeft zomersluiting tot en met maandag 13 augustus.

Vorig artikel

Restaurant van Jan Smink in Wolvega opent 21 september

Volgend artikel

Italiaans zomer-verrassingsmenu bij Mezzo in Braamt Montferland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.