Nieuws

Arrangement Vakantie in Eindhoven bij Van der Valk-hotel

Wil je er deze zomer tussenuit in eigen land, dan is het Vakantie in Eindhoven-arrangement mogelijk iets voor jou. Je verblijft drie nachten in het Van der Valk-hotel in de omgeving van de Genneper Parken inclusief ontbijtbuffet, één keer dinerbuffet en gebruik van het sport- en wellnesscentrum.

Het Vakantie in Eindhoven-arrangement is de ideale gelegenheid om in ieder opzicht de zomer te proeven, aldus het plaatselijke Van der Valk-hotel.

Genneper Parken
‘Ook in de zomer is het prachtig in Brabant. Kom genieten van het mooie weer en de groene omgeving van de Genneper Parken.’

Onbijt en diner
Het arrangement bestaat uit een verblijf van vier dagen op een zogeheten Torenkamer inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, één keer live cooqing dinerbuffet inclusief consumpties en vrij gebruik van het Toucan Sport & Wellness Center. Je kunt je auto gratis parkeren.

Reserveren
Het vierdaagse vakantiearrangement is voor een vanaf-prijs van 159 euro per persoon te boeken tot en met 31 augustus.

Voor meer informatie, de voorwaarden en reserveringen kun je terecht op de website van Van der Valk-hotel Eindhoven.

Vorig artikel

Gerechten van Ofyr tijdens Summer feelings bij Dorset Borne

Volgend artikel

Chef2Chef Restaurant ONE: Edwin Soumang en Lotte Sanders

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.