Nieuws

Arrangement van Restaurant Parkheuvel en Suite Hotel Pincoffs

Goed eten en goed drinken bij Parkheuvel en goed slapen bij Suite Hotel Pincoffs. Twee Rotterdamse topbedrijven slaan de handen ineen en bieden een gezamenlijk arrangement aan. Je overnacht in een Deluxe Room inclusief ontbijt en geniet in het tweesterrenrestaurant van een vijfgangendiner voor twee personen.

‘Laat je verwennen met dit tot in de puntjes geregelde arrangement’, zo kondigen twee gerenommeerde horecabedrijven uit Rotterdam hun samenwerking aan. ‘Zelfs aan het vervoer is gedacht.’

Overnachten
De Parkheuvel & Pincoffs Experience is op basis van twee personen en kost 565 euro. Je wordt met een welkomstdrankje ontvangen bij Suite Hotel Pincoffs, waar je overnacht in een DeluxeRoom en het ontbijt is inbegrepen.

Erik van Loo
Bij restaurant Parkheuvel wacht een vijfgangendiner voor twee personen van chef Erik van Loo en team.

Dit is inclusief champagne, aperitiefgarnituur, amuse, begeleidende wijnen, mineraalwater en koffie of thee met friandises en Madeleines en Valrhona-chocolade.

Reserveren
Reserveren kan via de website van restaurant Parkheuvel of via de website van Suite Hotel Pincoffs. Daar vind je ook de voorwaarden.

Vorig artikel

Papegaai in horeca maakt plaats voor innovatieve camera

Volgend artikel

Jaar uitluiden met surprisemenu Rantrée in Maastricht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.