Nieuws

Met arrangement op werkdagen genieten van De Vrienden van Jacob

Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort maakt op een werkdag genieten van een diner bij sterrestaurant De Vrienden van Jacob extra interessant met een speciaal arrangement. Met het ‘Door de Weekse Vrienden Arrangement’ eet je vier gangen inclusief bijpassend drankarrangement en overnacht je in het hotel.

Het ‘Door de Weekse Vrienden Arrangement’ van Landgoed Duin en Kruidberg is beschikbaar bij aankomst op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag en kost 225 euro per persoon (o.b.v. een verblijf van twee personen).

Michelin
Na ontvangst met een heerlijk glas prosecco geniet je in het met een Michelinster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob van een viergangendiner met bijpassend drankarrangement, een fles water en koffie/thee met friandises.

Overnachten
Je overnacht in een van de schitterende landhuiskamers en geniet de volgende dag van een uitgebreid ontbijtbuffet in Brasserie DenK.

Reserveren
Voor het maken van een reservering en de (verdere) voorwaarden kun je terecht op de website van Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort.

Vorig artikel

De meester en de jonge honden bij De Loohoeve in Schoonloo

Volgend artikel

Zomermenu op terras restaurant van Hotel Arena Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.