Nieuws

Arrangement met buurman vanwege verbouwing bij De Nederlanden

De Nederlanden in Vreeland gaat de hotelkamers verbouwen. ‘Per 9 oktober wordt de nostalgie omgetoverd tot een eigentijds boetiekhotel’, aldus eigenaren Caroline en Wilco Berends. De veranderingen duren tot half december en daarom is tot die tijd een arrangement beschikbaar in samenwerking met buurman B&B Jan.

Dineren bij Wilco & Slapen bij Jan, zo heet het arrangement van De Nederlanden in Vreeland en B&B Jan. Sterchef Wilco Berends serveert een diner van acht gangen in het restaurant en je overnacht en ontbijt bij buurman Jan.

Hotelkamers
De prijs bedraagt 149 euro op basis van twee personen per kamer. Reserveren kan via de website van De Nederlanden, door het sturen van een e-mail naar info@nederlanden.nl of door te bellen met telefoonnummer (0294) 23 23 26.

Boetiekhotel
Aanleiding voor de samenwerking met de buurman is de verbouwing van de tien hotelkamers van De Nederlanden. Daardoor zijn ze van 9 oktober tot half december niet beschikbaar.

Vanaf 15 december ontvangen Caroline en Wilco de eerste gasten in hun boetiekhotel. ChefsFriends wenst de ondernemers, die zijn aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers, veel succes met het realiseren van de veranderingen.

Vernieuwd restaurant

Eigenaren Caroline en Wilco Berends vernieuwden eerder ook al het restaurant. De vernieuwde eetgelegenheid, waarin drie sferen zijn gecreëerd, sluit beter aan bij de kwaliteit van de keuken en moet de eetgelegenheid toegankelijker maken. ‘Het resultaat is eigentijds, maar daarentegen ook tijdloos.’

Vorig artikel

Feestelijk vijfgangenmenu vanwege start Sillyfox in Veghel

Volgend artikel

Naamswijziging: R&R Delicatessen wordt R&R Truffelspecialist

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.