Nieuws

Aroma’s van luxe parfumlijn in cocktails Pulitzer’s Bar Amsterdam

Parfum en cocktails een goede combinatie? Wel bij Pulitzer’s Bar aan de Keizersgracht in Amsterdam. Sinds kort staan op de kaart drie Le Labo-cocktails, waarvoor aroma’s van de Santal 33-lijn van het luxe parfummerk zijn gebruikt.

De Santal 33-lijn van het luxueuze parfummerk Le Labo bevindt zich sinds kort niet alleen meer in de 225 hotelkamers van Pulitzer Amsterdam, maar ook in cocktails die verkrijgbaar zijn bij Pulitzer’s Bar.

Le Labo
Head bartender Andrei Talapanescu heeft aroma’s gebruikt als basis voor drie Le Labo-cocktails. Het gaat om leer, kardemom en viooltjes. Laat je verrassen door de uitgesproken geuren en kies de cocktail die het beste bij jou past.

Hotel
‘De Santal 33-geur is overal te ruiken in het hotel’, zo laat Andrei weten. ‘Het is een geur die Pulitzer omhult en gasten vinden het vertrouwd en geruststellend.’

Le Labo behoort tot de meest selectieve parfummerken te wereld en is gebaseerd op een uniek, vers en handgemaakt concept.

Vorig artikel

Kerstconcert en koelkast leegmaken bij Hostellerie de Hamert

Volgend artikel

Papegaai in horeca maakt plaats voor innovatieve camera

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.