Nieuws

Appartement-Suites Strandhotel Cadzand-Bad te reserveren

De eerste Appartement-Suites van het Strandhotel in Cadzand-Bad zijn vanaf vandaag te reserveren. Het zijn er zes – van in totaal acht – en ze zijn geschikt voor groepen tot zes personen en uitkijken over het strand of de zee.

Wie Strandhotel in Cadzand-Bad zegt, zegt ook Sergio Herman. De voormalig driesterrenchef van Oud Sluis in Sluis heeft de culinaire verantwoordelijkheid in het hotel, dat op dit moment een indrukwekkende metamorfose ondergaat.

Sergio Herman
De eerste 34 kamers zijn vorig jaar opgeleverd en nu geldt dat voor zes van de acht Appartement-Suites naast het hotel.

De zes suites – The View, The Diver, The Tide, The Shore, The Dune en The North-South – zijn geschikt voor groepen tot zes personen, kijken uit op het strand of de zee en zijn voorzien van een eigen keuken.

Video: Sergio Herman over nieuwe plannen in Cadzand-Bad

Ontbijt
Ontbijten (niet inbegrepen) kan in Pine House en daarbij ligt de nadruk op huisgemaakte en lokale producten.

Pure C
Ook goed eten en goed drinken kan in het Strandhotel in meer dan voldoende mate. Je kunt kiezen uit tweesterrenrestaurant Pure C, het met een Michelinster bekroonde AIRrepublic of de Japans georiënteerde foodbar Blueness.

Video: Syrco Bakker over Pure C en zijn signatuur

Reserveren
Voor reserveringen kun je terecht op de website van het Strandhotel, een e-mail sturen naar info@strandhotel.eu of bellen met telefoonnummer (0117) 39 21 10.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Chris Naylor opent one table-restaurant in keuken Vermeer

Volgend artikel

Video: Rondleiding bij Jo Ann door Emiel Kwekkeboom

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.