Nieuws

Aperitief van het huis tijdens lunch bij jarig Tribeca in Heeze

Restaurant Tribeca in Heeze bestaat twee jaar. Om dat te vieren, is het aperitief van het huis voor gasten die reserveren voor een lunch in de door Michelin met twee sterren bekroonde eetgelegenheid van Claudia en Jan Sobecki.

Het is al weer twee jaar geleden dat Claudia en Jan Sobecki in Heeze startten met Tribeca. In het pand dat tot die tijd tweesterrenrestaurant Boreas van Sonja en Nico Boreas huisvestte.

Jan Sobecki
Jan stond voorheen in de keuken van Chapeau! in Bloemendaal, waar hij twee Michelinsterren kookte. Die twee sterren heeft hij nu ook in Heeze.

Om stil te staan bij het 2-jarig bestaan van Tribeca, is het aperitief van het huis voor gasten die onder vermelding van ‘Tribeca 2 jaar’ reserveren voor een lunch.

Droomstart
‘We hebben een droomstart gemaakt’, zo laat het koppel weten. ‘Iedere dag als we onze zaak binnenlopen, glimmen we weer van trots.’

Verder laten Claudia en Jan weten ‘vooral dankbaar te zijn. Dankbaar voor de steun van onze familie en vrienden en voor het warme vertrouwen dat we krijgen van onze gasten.’

Restaurant
Vanaf september zijn het restaurant en de keukenkamer dagelijks geopend voor de lunch. ‘Een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Tribeca.’

ChefsFriends feliciteert Claudia en Jan Sobecki van harte met het 2-jarig bestaan.

Vorig artikel

Feestweek met 10-gangenmenu bij DeliCees in Dordrecht

Volgend artikel

Edwin Vinke en Erik van Loo bij laatste Loungy Monday Bij Jef

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.