Nieuws

Anna Rollema hotelmanager Pillows Anna van den Vondel Amsterdam

Anna Rollema is begonnen bij boutiquehotel Pillows Anna van den Vondel in Amsterdam. De hotelmanager komt over van hotel Le Marianne in het Franse Parijs, waar zij werkzaam was in dezelfde functie. Ze volgt Stephanie Struis op, die tot half september op interim-basis eindverantwoordelijk was.

In januari opende Pillows Anna van den Vondel de deuren aan de gelijknamige straat bij het Vondelpark in Amsterdam (bekijk hier de foto’s). Tot voor kort werd de functie van hotelmanager op interim-basis vervuld door Stephanie Struis.

Ervaring
Met de aanstelling van Anna Rollema is een definitieve oplossing gevonden. Anna komt over van hotel Le Marianne in Parijs, waar ze dezelfde functie had. Ze neemt zeventien jaar ervaring mee naar de hoofdstad.

Clockless eating
Sinds de opening kun je er terecht voor ‘clockless eating’. Gasten bepalen zelf wanneer zij eten en hebben daarom 24/7 de keuze uit een volledige maaltijd, kleine gerechten of tussendoortjes.

Eten wat de pot schaft
Recent is daar table d’hôtes aan toegevoegd: van maandag tot en met donderdag wordt er door wisselende chef-koks een driegangendiner geserveerd aan een gemeenschappelijke tafel. Eten wat de pot schaft, is het principe.

Boutiquehotel
Het boutiquehotel heeft 31 kamers, huisvest in drie statige buurpanden en is het eerste hotel van het nieuwe Pillows-label, onderdeel van International Hotel Management Group.

In 2018 moeten hotels openen in Gent en Deventer, het jaar daarna volgt een Pillows-hotel aan de Mauritskade in Amsterdam. Er zijn ook plannen elders in Europa.

Vorig artikel

Pulitzer Amsterdam biedt gasten ultieme James Bond-ervaring

Volgend artikel

Soenil Bahadoer introduceert Tasting Menu bij De Lindehof in Nuenen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.