Advertorial

Angélique Schmeinck kookt weer in een luchtballon

Advertorial – Elk jaar tussen april en oktober kunnen liefhebbers een plekje bemachtigen voor een sterrendiner in het zwevende restaurant van SVH Meesterkok Angélique Schmeinck: CuliAir. 

Varend over Nederland serveert Angélique haar gasten een spectaculair 5-gangen diner, waarbij ze gebruik maakt van de warmte van de ballon. Deze maand gaat het 16de seizoen van het enige luchtballonrestaurant ter wereld van start.  

In de ballon is plaats voor 14 gasten die tijdens een onvergetelijke vaart letterlijk en figuurlijk op hoog niveau genieten. Hoog in de lucht wordt er live gekookt en ervaren de gasten de sensatie van de luchtballon als heteluchtoven in de speciaal hiervoor uitgeruste luchtballon.

Kreeft en asperges
Wat dacht je bijvoorbeeld van luchtballon gegaarde Schotse kreeft, wilde zeebaars met asperges of landhoen met cantharellen. Zomaar een greep uit een van de vele exquise gerechten die Angelique bereidt in haar unieke zwevende restaurant. Uiteraard altijd in combinatie met een sublieme wijn.

Nederland kent slechts twee vrouwelijke SVH meesterkoks, Angélique Schmeinck is er één van. Ze kookt, schrijft, fotografeert, vermaakt, verrast en verbluft. Een culinaire ontmoeting met deze veelzijdige creatieveling vergeet je niet snel. Angélique prikkelt bij alles wat ze doet al je zintuigen op een ongekende manier. Angélique is onder andere bekend van haar kookprogramma’s op TV en haar prijswinnende Smaakvrienden-boeken, als smaakmaker tijdens events en inspirator op het gebied van smaak.

Meer weten? Kijk op www.culiair.nl.

Vorig artikel

Samen eten smaakt stukken beter

Volgend artikel

De vegetarische en veganistische alternatieven voor de burger

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.