Nieuws

André Rieu-arrangement bij Oostwegel Collection

Bij Oostwegel Collection kun je het André Rieu-arrangement reserveren. Je bezoekt het bijzondere Vrijthof-concert in Maastricht in juli en overnacht op Winselerhof in Landgraaf of Château St. Gerlach in Valkenburg, twee hotels van de onderneming van de familie Oostwegel.

Het André Rieu-arrangement van Oostwegel Collection is een samenwerking met André Rieu Travel.

Winselerhof of St. Gerlach
Je geniet in juli van het bijzondere Vrijthof-concert in Maastricht en verblijft bij één van de twee hotels van de onderneming: Winselerhof in Landgraaf of Château St. Gerlach in Valkenburg.

Hotelkamer
Reserveren kan via een speciale website. Je boekt er je concertticket, je hotelkamer inclusief ontbijt en verblijfsheffing, een diner en een transfer naar het concert.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Japanse certificering voor restaurants van Hotel Okura Amsterdam

Volgend artikel

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud komt met Thom van der Heide welkomstdiner

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.