Nieuws

Andaz Amsterdam start- en eindpunt Champagne & Art Cruise

Kunst en champagne komen samen tijdens de zesde editie van Amsterdam Art Weekend. Zaterdag 25 en zondag 26 november kun je mee met een speciale Champagne & Art Cruise. Start en eindpunt is hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht en onderweg bezoek je de Rijksakademie van beeldende kunsten.

Ruinart Champagne, Amsterdam Art Weekend (van 23 tot en met 26 november) en de Rijksakademie van beelden kunsten nodigen je uit om mee te varen op een speciale Champagne & Art Cruise.

Hotel
De ontvangst is om 16.00 uur bij hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht, vanwaar je vertrekt richting de Rijksakademie van beeldende kunsten. In dit monumentale gebouw worden meerder ateliers bezocht en laten kunstenaars zien waaraan ze werken.

Bluespoon
De middag wordt afgesloten met een borrel in Bluespoon, de bar van het Amsterdamse hotel. Omstreeks 19.00 uur is eindigt het event.

Deelnemen aan de cruise kan voor 35 euro (exclusief servicekosten). Bij die prijs zijn twee glazen Ruinart-champagne, bites by Andaz, een ticket voor de Rijksakademie en een goodiebag inbegrepen.

Kaarten voor de zaterdag kun je reserveren via deze link. Een voorkeur voor de zondag, bestel dan hier je kaarten.

Vorig artikel

Restaurant Danyel naar andere locatie in Maastricht

Volgend artikel

Truffelweek bij restaurant De Burgemeester in Linschoten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.