Nieuws

Amuse-Surprise Menu bij l’Atelier in Gulpen

Restaurant l’Atelier in Gulpen trekt kort voor de zomersluiting nog eenmaal alles uit de kast. Uit de voorraadkast, welteverstaan. In het eerste weekend van augustus is er namelijk weer het traditionele Amuse-Surprise Menu.

In het weekend voorafgaand aan de zomerstop haalt l’Atelier nog eenmaal alles uit de kast om een uniek amusediner te serveren. Het gaat om een 8-gangen ‘kliekjesmenu’, vol met creatieve gerechten uit de keuken van chef-kok Hans Kinkartz.

Het Amuse-Surprise Menu wordt geserveerd op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus. Vanaf maandag 7 augustus is l’Atelier vanwege zomervakantie gesloten tot 23 augustus.

Het menu dat aangeboden wordt voor 72,50 euro per persoon mag dan nog een verrassing zijn, het is niet ondenkbaar dat bij een van de gangen het fonkelnieuwe eigen speciaalbier wordt geschonken. Dit bier, Robuuste Jongens genaamd, werd vorige week gepresenteerd bij het BrouwLokaal van buurman Gulpener. Hierover schreven we een blog.

L’Atelier is gevestigd in het centrum van Gulpen schuin tegenover de miniwaterval van het riviertje de Gulp. Het restaurant is open van donderdag tot en met maandag. Voor de lunch van 12.00 tot 14.00 uur met uitzondering van zaterdag en voor diner vanaf 18.30 uur. Restaurant l’Atelier is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Soenil Bahadoer over olijfolie in de keuken van De Lindehof in Nuenen

Volgend artikel

Exclusieve lunch bij vernieuwd Restaurant Niven

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.