Nieuws

Amsterdam inspiratiebron nieuwe cocktails Twenty Third Bar

Twenty Third Bar in Amsterdam introduceert een nieuw cocktailmenu. De bartenders van de bar die is genoemd naar haar locatie op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam maken met hun nieuwe selectie een knipoog naar de stad die aan hun voeten ligt.

Het panoramische uitzicht vanuit Twenty Third Bar in Amsterdam heeft de bartenders geïnspireerd tot een nieuw cocktailmenu.

Hotel Okura Amsterdam
Als gast kijk je vanaf een hoogte van ruim 78 meter uit over de hoofdstad. De nieuwe cocktails zijn geïnspireerd op markante plekken in Amsterdam en de beleving die dat oproept.

Ciel Bleu
Leuke toevoeging is dat de siropen en purees die worden gebruikt, zijn gemaakt door de chefs van Ciel Bleu, het tweesterrenrestaurant dat eveneens is gevestigd in Hotel Okura Amsterdam.

Vondelpark en Artis
Op de nieuwe kaart onder andere de ‘Walk in the Vondelpark’ met aardse smaken en de alcoholvrije ‘Artis Shake’ met een nootachtig karakter.

Vorig artikel

Chef-kok Gerhard Müller terug bij De Wanne in Ootmarsum

Volgend artikel

Côte de Boeuf Night bij The Roast Room in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.