Nieuws

Amsterdam Cocktail Week bij Bluespoon Restaurant & Bar

Bij Bluespoon Restaurant & Bar draait het om cocktails tijdens de Amsterdam Cocktail Week. Van maandag 11 tot en met zondag 17 maart slaan barmanager Martin Eisma en executive chef Sander Bierenbroodspot de handen ineen en kom je als liefhebber volop aan je trekken in hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht.

Een week lang staat de cocktail in de schijnwerper tijdens de Amsterdam Cocktail Week, in 2019 van maandag 11 tot en met zondag 17 maart.

Andaz Amsterdam
Een van de actieve deelnemers is Bluespoon Restaurant & Bar in hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht.

Sander Bierenbroodspot
Executive chef Sander Bierenbroodspot en barmanager Martin Eisma gaan samen aan de slag.

Op maandag en dinsdag zijn er masterclasses van master blender Colin Scott van Chivas Regal, inclusief whiskyproeverij.

Whisky
Woensdag 13 maart kun je de Suite Life ontdekken in Chivas Suite of Discoveries.

Lees ook: Sander Bierenbroodspot brengt Amsterdam naar binnen bij Bluespoon

In het speciaal voor deze gelegenheid gereserveerde penthouse van het Andaz Amsterdam Prinsengracht vindt de whisky experience van de cocktailweek plaats.

Brunch
Zondagmiddag is er een speciale NoLo-editie van Bluespoon’s Mad Hatter’s Brunch in samenwerking met Seedlip.

Martin serveert een aantal cocktails met weinig of geen alcohol en Sander zorgt voor passende gerechten.

Cocktails en food
De hele week kun je bij Bluespoon Restaurant & Bar terecht voor mooie cocktail-foodcombinaties.

Voor meer informatie over alle activiteiten kun je terecht op de website van Bluespoon Restaurant & Bar, dat huisvest aan de Prinsengracht in Amsterdam.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vegetarische ontdekkingsreis bij Goldfinch Brasserie in Amsterdam

Volgend artikel

Brasserie Carstens in Amsterdam ook open voor lunch

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.