Nieuws

Amerikaanse comfort food-concept Jamie Oliver naar Rotterdam

Jamie Oliver komt met een tweede concept naar Rotterdam. In de winter van 2017 opent op het Weena Jamie Oliver’s Dining. De gerechten zijn geïnspireerd door zijn liefde voor het klassieke Amerikaanse comfort food. De vestiging in de Maasstad is de eerste buiten het Verenigd Koninkrijk.

Op dit moment zijn er twee vestigingen van Jamie Oliver’s Dining. Een bij Piccadilly Circus in Londen en een op Gatwick Airport. Het restaurant in Rotterdam wordt dus de eerste buiten het Verenigd Koninkrijk.

Jamie Oliver’s Dining
Jamie Oliver’s Dining serveert eerlijke, huisgemaakte gerechten. Geïnspireerd door Jamie’s liefde voor het klassieke Amerikaanse comfort food.

Menu
Het menu geeft een creatieve twist aan klassieke gerechten zoals nacho’s, chicken wings, dry aged steaks en barbecueklassiekers.

Op het barmenu vind je voor ieder wat wils, van geweldige cocktails en frozen margaritas tot milkshakes en zoveel meer.

Relaxed en comfortabel
Een en ander wordt geserveerd in een relaxte en comfortabele setting, zoals je die verwacht van een typische Amerikaanse Diner.

De exploitatie is in handen van Willem Tieleman en Souad el Hamdaoui, die ook verantwoordelijk zijn voor de uitrol van Jamie’s Italian.

(Foto: Jamie’s Italian Rotterdam)

Vorig artikel

Keuken der Lage Landen van Joris Bijdendijk bij Rijks Amsterdam

Volgend artikel

Nieuwe look voor FG Food Labs Rotterdam van François Geurds

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.