Nieuws

Alvast in voorjaarssfeer komen met menu Moulin Bistronomie

Bij restaurant Moulin Bistronomie in Borculo kunnen ze niet wachten op het voorjaar. Om alvast in de sfeer te komen, serveert chef-kok en eigenaar Raymond Prinsen op woensdag, donderdag en vrijdag tot 21 maart een speciaal actiemenu all-in voor 39,50 euro per persoon.

Nog even doorbijten en dan mogen we het voorjaar weer verwelkomen. Wij bij Moulin Bistronomie in Borculo kunnen niet wachten. Aldus Raymond Prinsen en zijn team.

Menu all-in
Om alvast in de sfeer te komen, kun je tot 21 maart op woensdag, donderdag en vrijdag genieten van een actiemenu all-in.

Aperitief en wijnen
Behalve drie gangen (zalm, Kemper-kip en Raymonds crème brûlée) zijn bij het arrangement inbegrepen een aperitief, een amuse, twee glazen wijn, tafelwater en koffie of thee met een Moulin-macaron.

Voorjaarsmenu
De kosten bedragen 39,50 euro per persoon. Uitsluitend op basis van reservering onder vermelding van ‘Voorjaarsmenu’.

Raymond Prinsen
Reserveren kan via de website van Moulin Bistronomie of door te bellen met telefoonnummer (0545) 27 20 30. Raymond Prinsen is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Gratis tickets voor Waddentocht bij verblijf in Waddenlodge Texel

Volgend artikel

De favoriete delicatessenwinkels in Limburg van Camille Oostwegel jr.

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.