Nieuws

‘Allerbeste van Aruba’ tijdens exclusief diner bij François Geurds

Ontdek het Aruba-gevoel tijdens een gezamenlijk diner van de Rotterdamse sterrenchef François Geurds en Urvin Croes, eigenaar van Kitchen Table & White Modern Cuisine op Aruba. Zondag 24 september serveert het duo ‘het allerbeste van het eiland’ in een exclusief zesgangendiner bij FG Bistro aan de Lloydstraat.

De een is voltijd Arubaan, de ander deeltijd. De liefde voor One Happy Island is bij beiden echter even sterk. Die liefde delen sterrenchef François Geurds en Urvin Croes op zondag 24 september in FG Bistro in Rotterdam.

One Happy Island
Tijdens een gezamenlijk Arubaans diner geniet je van zes gangen met daarin het allerbeste dat Aruba biedt. Cebollo tempera, pica di papaya, keeshi yena, oestersoep, het zou zomaar op het menu kunnen staan of deel uit kunnen maken van het menu.

Menu
De menuprijs bedraagt 125 euro, drank is niet inbegrepen. Een plek aan tafel is te reserveren door te bellen met telefoonnummer (010) 747 01 50 of te e-mail naar info@fgbistro.nl. De avond in het restaurant aan de Lloydstraat begint om 18.00 uur.

Vorig artikel

Masterclass wijnen van Lotte Wolf bij The Grand Amsterdam

Volgend artikel

Tribeca in Heeze viert 1-jarig bestaan met line-up van topchefs

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.