Nieuws

All-in herfstmenu bij Soigné in Bussum

Restaurant Soigné in Bussum komt met een all-in herfstmenu. Het menu is op dinsdag, woensdag en donderdag te verkrijgen, zowel als lunch en als diner.

Het all-in herfstmenu bestaat uit 4, 5 of 6 gangen. Het 4-gangenarrangement begin met een glas Champagne, gevolgd door een 4-gangenmenu van de chef, 4 glazen bijpassende wijnen, een fles water, koffie of thee met friandises na afloop. Dit voor de prijs van 99 euro per persoon.

Het 5-gangenarrangement wordt aangeboden voor 109 euro en het 6-gangenarrangement voor 119 euro. Het all-in herfstmenu is verkrijgbaar van 1 tot en met 31 oktober op elke dinsdag, woensdag en donderdag.

Reserveren kan door te bellen met 035-6936379 onder vermelding van ‘all-in herfstmenu’.

Restaurant Soigné, ook wel het knusse huiskamerrestaurant van ’t Gooi genoemd, is gevestigd aan de Kapelstraat 16 in Bussum en behoort tot de betere restaurants van de regio. Het restaurant staat onder leiding van patron cuisinier Dennis Jong en maître Frank Velthuyse.

Vorig artikel

Foto’s nieuw interieur voor sterrestaurant PerceelVolgend artikel

Openingsmenu JanZen in Woerden van Jeroen en Natasja van Hensbergen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.