Nieuws

Alcoholvrije Dry January Deal bij De Nieuwe Polderkeuken

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk serveert in de eerste maand van het nieuwe jaar een ‘Dry January’-menu. Vier gerechten van chef-kok en eigenaar Frank Streefland, die worden begeleid door alcoholvrije dranken. Enkel op basis van reservering voor de speciale prijs van 72,50 euro.

Frank Streefland exploiteert zijn restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk, midden in het Groen Hart.

Menu
Hij begint het nieuwe jaar met een bijzonder menu: ‘Dry January’. Inclusief bruisend aperitief, amuses, ambachtelijk brood, vier gangen met bijpassende alcoholvrije dranken, tafelwater en koffie met friandises.

Reserveren
De ‘alcoholvrije deal’ is op basis van reservering beschikbaar voor een speciale prijs van 72,50 euro. Reserveren kan via de website van De Nieuwe Polderkeuken.

Dessert Chocoladeboom

Frank Streefland rijdt dagelijks door het Groene Hart tussen zijn restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk en zijn huis. Inspiratie voor zijn gerechten komt van dat wat hij onderweg allemaal tegenkomt. Het leidde onder andere tot zijn dessert Chocoladeboom.

Vorig artikel

Wat voor een type hobbykok ben jij? Doe de test!

Volgend artikel

Heerlijk avondje uit bij De Goudplevier in kerstvakantie

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.