Nieuws

Airborne-arrangement bij diverse hotels van Bilderberg

Vijf hotels van Bilderberg rond Arnhem komen deze maand met een speciaal Airborne-arrangement. Inbegrepen is een bezoek aan het Airborne Museum in Oosterbeek, waar het verhaal van de Slag om Arnhem wordt verteld.

Het arrangement bestaat uit 1, 2 of 3 overnachtingen in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, Hotel Wolfheze in Wolfheze, Hotel De Buunderkamp in Wolfheze, Hotel Klein Zwitserland in Heelsum of Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn.

Verder bestaat het arrangement uit 1, 2 of 3 keer het inmiddels befaamde ‘Bilderberg Ontbijt’, een driegangendiner, 1 dag fietshuur, 1 maal de Airborne fietsroute en 1 keer entree van het Airborne Museum in Oosterbeek.

Het arrangement wordt aangeboden voor een prijs vanaf 134 euro per verblijf voor 2 personen. Bij ieder hotel verblijf je op een comfortabele hotelkamer en maak je gratis gebruik van de beschikbare faciliteiten zoals een binnenzwembad en sauna.

Het arrangement is te boeken via een speciale website.

Vorig artikel

Heavenly 7 menu bij Hanninkshof rond Hemelvaartsdag

Volgend artikel

Foto’s vernieuwde kamers Golden Tulip Noordwijk Beach

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.