Nieuws

Afternoon Ice Tea en Family Sundays bij Pulitzer Amsterdam

Leuke en smakelijke ontwikkelingen bij Pulitzer Amsterdam. Recent is het terras van Pulitzer’s Bar geopend, in het hotel kun je nu terecht voor een verfrissende Afternoon Ice Tea en voor ouders met (jonge) kinderen zijn de Jansz. Family Sundays gelanceerd.

Het terras van Pulitzer’s Bar is direct gelegen aan de Keizersgracht. De terrastip van het hotel: de Paloma. ‘Dé zomercocktail, die Zuid-Amerika naar het hart van de stad brengt. Met smaken van tequila, limoen en grapefruit.’ Het terras is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur en is gelegen aan de overkant van de straat van de Pulitzer’s Bar.

Huisgemaakte ijsthee
De Afternoon Ice Tea kost 30 euro per persoon en bestaat naast een huisgemaakte ijsthee op basis van Lady Grey, Earl Grey, citroen en munt uit verschillende patisserie, macarons, sandwiches, huisgemaakte scones en een glas prosecco. Dagelijks beschikbaar tussen 14.00 en 17.00 uur. Reserveren is mogelijk, maar niet noodzakelijk.

Dineren met kinderen
Het vroege diner Jansz. Family Sundays staat volledig in het teken van kinderen en de ouders. ‘Snelle service, een uitgebreid kindermenu en onbezorgd genieten’, aldus het hotel, dat spreekt van ‘een uniek concept in Amsterdam’.

Kijk voor meer informatie op de website van Pulitzer Amsterdam of de website van restaurant Jansz.

Vorig artikel

Kliekjesmenu en kreeft bij restaurant L’Atelier in Gulpen

Volgend artikel

Foto’s: restyling hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.