Nieuws

Afscheidsmenu met klassiekers bij ’t Schulten Hues

Restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen sluit 1 juli de deuren. Voor de liefhebbers is er nog een speciaal afscheidsmenu samengesteld, gevuld met klassiekers van sterkok Peter Gast.

Na 16 jaar houden Peter Gast en Jacqueline van Liere het voor gezien in Zutphen. Ze gaan een nieuwe ondernemersavontuur aan in Amsterdam. ’t Schulten Hues maakt plaats voor een nieuw restaurant.

Van 20 tot en met 20 juni wordt er geen a la carte meer geserveerd, maar uitsluitend ‘Schultenhues Classics’, een 5-gangenmenu voor slechts 49,50 euro. All-in met een feestelijk aperitief, bijpassende wijnen, water, koffie en friandises is dit menu verkrijgbaar voor 100 euro.

Het is een ideale manier om nog een keer van de regionale, lichte keuken van Peter Gast met veel bloemen, kruiden en zuren te genieten.

Restaurant ’t Schulten Hues begon 16 jaar geleden in het centrum van Zutphen. Na een verhuizing met bijbehorende grootscheepse verbouwing groeide het restaurant aan het ’s-Gravenhof 5 tot een van de betere restaurants van Gelderland. Vorig jaar onderging het restaurant nog een metamorfose, zoals in de onderstaande video is te zien.

Reserveren voor het menu ‘Schultenhues Classics’ kan door te bellen met 0575-510005.

Vorig artikel

Soenil Bahadoer en Jarno Eggen bij aftrap Loungy Mondays Bij Jef

Volgend artikel

Sommeliersdiner bij La Folie in Zaltbommel

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.