Nieuws

Ad Janssen jubileert en voltooit restyling Kasteel van Rhoon

Feest voor Ad Janssen. In meerdere opzichten. De ondernemer viert in 2018 zijn 30-jarig jubileum als SVH Meesterkok en voltooide recent de volledige vernieuwing van zijn eetgelegenheid Kasteel van Rhoon. Sinds kort is hij bovendien aangesloten bij restaurantvereniging Euro-Toques Nederland.

Klassieke lambrisering heeft bij Kasteel van Rhoon in Rhoon plaatsgemaakt voor industriële muren en het traditionele viergangenmenu is vervangen door een hippe borrel en kleine gerechtjes.

Meesterkok
De keuken van het restaurant werd gesloopt en opnieuw opgebouwd. De brigade is versterkt met Erik Hilgers, die samen met SVH Meesterkok Aart van den Hoek verantwoordelijk wordt voor de culinaire invulling.

Regionale producten
Bijzonder is dat Aart al 38 jaar de rechterhand is van Ad. Op de kaart mooie producten, uit de regio en uit het seizoen.

Euro-Toques Nederland
De keuze voor Euro-Toques Nederland is er een met historie. De ondernemer was ruim dertig jaar geleden namelijk een van de eerste bestuursleden van de restaurantvereniging.

Vorig artikel

Restaurant Tribeca in Heeze start met dagelijkse lunch

Volgend artikel

Hotel de Weverij en restaurant Cordial in Oss vieren jubileum

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.